Sunday, February 20, 2011

1998 Grand Cherokee Replace Factory Amp

COCOTTE IN POTATO, LEEK AND BACON


I'm starting to get familiar with the new kitchen ... it's tough, is not easy, accustomed to the "old" ... looking for things and do not find them, make the first movements that were natural, not here yet ... always open doors or wrong drawers in search of salt and pepper ... I will take a little 'time to be completely relaxed!

This is the first dish cooked with the new furnace and the new in-laws cocottine regalatemi number one!

Ingredients for 4:

400 gr potato
400 g leeks
100 gr di pancetta
burro
olio extra vergine di oliva
sale, pepe


Sbucciate le patate, affettatele sottilmente, tenetele in acqua fredda per 10 minuti, quindi scola tele, asciuga tele e rosola tele in padella in un velo di olio caldo con un pizzico di sale. Intanto mondate e affettate i porri, quindi stufateli in una casseruola coperti d’acqua a filo, con una noce di burro, sale e pepe. Imburrate 6 cocotte, coprite il fondo con un dischetto di carta da forno, poi pressatevi le fettine di patate a strati alternati con lo stufato di porri, una fettina di pancetta e ancora fettine di patate. Infornate a 180° per 15/20 minutes, then unmold and serve (if you want you can also turn this will give you the "towers").

With this recipe for the collection of Imma: "My cocotte"

0 comments:

Post a Comment